Egeszsegesut.hu

Mi az a 90 napos diéta?

Fogyj le könnyedén, anélkül, hogy bármely élelmiszerről le kéne mondanod, Rina 90 napos diétájával. Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy három hónapon keresztül kitartasz az előre megszabott tápanyagcsoport szerinti étkezési terv mellett. Más szóval, tudnod kell, hogy mik a fehérjék, a babok és hüvelyesek, a szénhidrátok és a gyümölcsök, illetve ismerned kell a fogyasztásuk helyes sorrendjét. A legtöbben kellemesen meg fognak lepődni, hogy a szénhidrát-nap során szó szerint azt ehetsz, amit csak akarsz, beleértve a kedvenc ételedet is. Ez az a nap, amikor még a szeretett csokoládét is élvezheted, ehetsz egy szelet tortát, és egy napsütéses sétán még egy fagylaltot is elnyalhatsz!

Nem kell aggódnod a diéta befejezése utáni jojó-effektus miatt, vagy amiatt a stressz miatt, amit a diéta betartása során a szervezetednek okozhatsz. Ebben a diétában egyáltalán nincs helye semmilyen aggodalomnak! Készen állsz tehát a könnyű fogyásra? Akkor vágjunk bele!

Étkezési terv (élelmiszerlista)

A 90 napos kihívás diéta egy kellemes, ugyanakkor nagyon hatékony étkezési terv. Nem szab semmilyen korlátot az élelmiszereket illetően (mely összhangban van az Egészségügyi Világszervezet ajánlásával is), ehelyett abban segít, hogy az étkezéseket egy rendszerbe foglalja, és arra sarkall, hogy egy adott napon egy adott tápanyagcsoport termékeit próbáld meg enni. A diéta az M. Poljansek és B. Hrobat által, Dr. Stefan Celan irányításával írt könyvek alapján készült.

Irányelvek: Este csökkentsd az étkezési mennyiséget a felére. Igyál rendszeresen vizet és ne fogyassz alkoholt.

 

Mit ehetek a 90 napos étkezési tervben?

Van egy nap a fehérjéknek, egy nap a baboknak és hüvelyeseknek, egy nap a szénhidrátoknak, a gyümölcsöknek, és egy víznap is van (29. nap) a legelhivatottabbak számára. Ahogy a neve is sejteti, aznap kizárólag csak vizet fogyaszthatunk. Megjegyzendő, hogy ez a nap nem kötelező, csupán ajánlott.

Rina 90 napos diétája szinte minden ember számára alkalmas lehet. Nem csak fogyhatunk vele, hanem javítja a vérnyomást és az anyagcserét; a szervezet több energiát kap anélkül, hogy további étrend-kiegészítőket vagy gyógyszereket kelljen fogyasztani, valamint a haj és a bőr ragyogóvá, egészségessé és széppé válik általa. Ráadásul, a diéta terv eredményei hosszú távú eredményeket hoznak, olyan utólagos kellemetlen meglepetések nélkül, mint a jojó-effektus.

Receptek

A recepteket kötelezően össze kell egyeztetni a diéta konkrét napjához kapcsolódó tápanyagcsoport előírásaival, minden hozzávaló tekintetében. A honlapunkon található részletes oldalakon a 90 napos diéta egyes napi csoportjaira lebontva találsz kipróbált recepteket, míg az ételreceptek még gazdagabb választékáért jobb, ha letöltöd az alkalmazásunkat. Könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket, valamint csavarosabb kulináris csábításokat is készítettünk. Természetesen minden szükséges terméket mennyiségekkel láttunk el, valamint a legrészletesebb útmutatót kapod az elkészítésükhöz (lépésről lépésre).


Eredmények

Rendkívül örülünk a sok pozitív visszajelzésnek. Közben emlékeztetünk, hogy ne habozz közzétenni személyes igényeidet, kéréseidet vagy ajánlataidat. Ezek segítenek nekünk a Rina-diéta termék javításában azzal a céllal, hogy még magasabb szintre emeljük azt.

A tökéletességet nehéz elérni, de mégsem lehetetlen küldetés. Így működik a fogyás is!

Naponta kapunk olyan kérdéseket, mint „Mikor kezdődik a fogyás?”, „Hogyan csináljátok?”, „Hány kilót fogyhatok?”, „Mit lehet enni?”, „Miért nem fogyok?” stb. amelyekre igyekszünk minél gyorsabban és hasznosabban válaszolni.

Ehhez csatlakozhatsz a hivatalos Facebook oldalunkhoz, ahol szintén rengeteg információt találsz, és kommunikálhatsz más, ezen a diétán átesett emberekkel is. Szívesen megosztjuk a fejlődésed előtte és utána fotókkal is.

 

Ask the ExpertS